Zoeken
  • Bibi

Simpel & snel | Pure Chocolade Aardbeien


Hallootjes! Voor de hooikoorts patiënten onder ons is dit geen goede snack want aardbeien en chocolade zorgen ervoor dat er histamine vrijkomt in het lichaam, waardoor je dus nog sneller niest en snottert, MAAR het is wel lekker 😏 Ik haal altijd mijn aardbeien op de markt (vaak goedkoper hihi) en dit gebruik ik dan om 's avonds lekker van te snacken! Nu zag ik laatst in een vlog iemand aardbeien met chocolade eten en toen was ik verkocht!

Recept 🍓 15 aardbeien (ligt eraan hoeveel je zelf wilt natuurlijk) 🍓 30/40 gram 70% of hoger chocolade. Let hierbij op of er geen lactose of melk in zit.

🍓 Optioneel: chiazaad of nootjes


Bereingswijze 🍓 Smelt de chocolade au bain marie 🍓 Was de aardbeien en droog ze af

🍓 Pak een satéprikker en doop het langzaam in de chocolade

🍓 Je kan het daarna direct nog dippen in chiazaad of kleine nootjes 🍓 Ik heb de aardbeien neergelegd op een snijplank.Niet fantastisch maar ik had even niets anders haha.

🍓 Laat ze even in de koelkast staan en smullen maar!!


Ik ben benieuwd of je dit gaat maken en zo ja, laat het me dan zeker even weten via Instagram of Facebook! 🧡 Liefs Bibi

17 keer bekeken0 reacties