Zoeken
  • Bibi

Lactosevrije Coleslaw voor bij de BBQ 🧡


Hola! Gisterenavond hebben Tomas en ik voor het eerst de BBQ aangestoken in ons tuintje! Naast lekker eten vond ik ook dat er een snelle en gemakkelijke salade bij hoorde! ⁠ ⁠ Ik hou altijd van coleslaw, maar daar zit vaak melk of room bij toegevoegd waardoor een een no-go voor mij is. Wederom ook toegevoegde suikers dus ik besloot het om het zelf te maken! ⁠ ⁠ Ik vond het echt heerlijk en heb de restjes dan ook vandaag op als lunch 😍⁠ ⁠ Recept⁠ 🥕200 gram spitskool⁠ 🥕150 gram wortel geraspt ⁠ 🥕1 uitje⁠ 🥕100 gram suikervrije mayonaise (AH)⁠ 🥕1 eetlepel witte wijnazijn ⁠ 🥕1 theelepel mosterd suikervrij (AH)⁠ ⁠ Optioneel⁠ 1 theelepel honing⁠ 30 gram rozijnen geweekt⁠ ⁠ Bereidingswijze ⁠ 🥕 Meng de mayonaise. witte wijnazijn, mosterd en eventueel honing met elkaar⁠ 🥕 Voeg in een andere kom de spitskool, wortel en gesneden ui (snippers) bij elkaar. ⁠ 🥕 Voeg de dressing eraan toe en mengen maar! ⁠ 🥕 Ik heb later de rozijnen pas toegevoegd omdat ik twijfelde of het wel lekker zou zijn, maar zeker een aanrader!⁠ ⁠ Je kan er trouwens ook nog eventueel rode kool aan toe voegen! ⁠ ⁠ Welke salade is echt jouw 'BBQ salade' aanrader?⁠


Ik ben benieuwd of je dit gaat maken en zo ja, laat het me dan zeker even weten via Instagram of Facebook! 🧡

21 keer bekeken0 reacties