Zoeken
  • Bibi

Ik wil gewoon gemakkelijk buiten de deur eten.


Zo, hallo! En welkom bij mijn eerste artikel.

Zo'n 8 jaar geleden begon ik ook een blog waar ik veelal praatte over beauty! Van uiterlijke vertoning focus ik me nu veel meer op het innerlijke. Hoe is je lichaam? Hoe voel je je? Daar is uiteindelijk waar het echt om draait, althans, dat is mijn mening! Op deze blog wil ik wekelijks recepten delen die gluten en lactosevrij zijn! Dit is voor zowel horecaondernemers als voor 'de gewone mens, haha' interessant! Oké even weer terug naar mijn passies! Ik vind communicatie, en dan met name de creativiteit en sociale media super interessant (vandaar dat ik er ook in afgestudeerd ben), maar ook een hele grote liefde voor voeding (ook afgestudeerd)! Hierop heb ik een orthomoleculaire visie. Dat wil zeggen: Ik heb als doel mensen te helpen die last hebben van vage klachten en hier van af willen. Dit alles gebeurt door voeding en suppletie op een natuurlijke wijze. Nu eet ik sinds een jaar gluten en lactosevrij, maar ben ik al 4 jaar bezig met gezond en gebalanceerd eten. Toen ik te horen kreeg dat ik glutenvrij moest gaan eten door mijn buikpijn (PDS) en alle klachten daaromheen (winderigheid, opgeblazen gevoel) dacht ik echt even: FUCK. Hoe moet dat!? Nu lukt het aardig om dit thuis in de keuken door te voeren, maar hoe werkt dat wanneer je buiten de deur gaat eten? Hierbij doel ik dan op horeca gelegenheden. Altijd zelf je eten meenemen? Je kan je helaas niet altijd 100% goed voorbereiden en wat mij betreft is dat ook niet nodig! De Healthy cafeetjes komen steeds meer om de hoek kijken, maar bieden bij lange na nog steeds niet altijd een gluten en of lactosevrije optie aan. Waarom niet? Gebrek aan kennis? Of is het te druk om je daar ook op te focussen? Ik wil gaan helpen! Een stukje eigen belang, maar ook zeker omdat ik merk dat steeds meer mensen hier behoefte aan hebben en door het bewerkte voedsel, mensen steeds meer last krijgen van hun darmen! Ik wil een gezond(ere) wereld creëren, waarbij ik de focus wil leggen op een gezondere horeca locaties! Je hoeft geen geitenwollen sokken tent te worden, nee gewoon The Best Of Both Worlds!

2 keer bekeken0 reacties