- Bibi
Heerlijke zomerse carpaccio pasta salade! | Makkelijk & snel

Hi hi! Nadat mijn zomerse pastasalade zo'n succes was, vond ik dat er eens variatie aan te pas mocht komen! Nu zijn Tomas en ik echte carpaccio liefhebbers, dus de keuze was snel gemaakt. De smaak van carpaccio met vegan pesto en daarbij pasta is gewoon zo heerlijk! Op naar het recept!! Recept (voor 2/3 personen) š„1 pak carpaccio van 120 gram (AH) š„180 gram glutenvrije pasta
š„Rucola š„1 bosuitje š„2 eetlepels vegan pesto š„40 gram zongedroogde tomaten
š„2 handjes pittenmix (zonnebloem, sesam, pompoen) š„Een olie die je er lekker doorheen kan gooien! Je kan de olie van de zongedroogde tomaten bijvoorbeeld gebruiken! Optioneel
Ik had een knoflook dressing gemaakt met lijnzaad/olijfolie, witte wijnazijn en met 1 uitgeperste knoflook! Dit heb ik even een tijdje laten staan, dus maak dit zeker in het begin.
Bereidingswijze
Maak eventueel de knoflookolie!
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
Scheur de carpaccio en snijd alle overige ingrediƫnten in kleine stukjes.
Laat de pasta afkoelen en voeg daarna pas deze ingrediƫnten toe (eventueel wat roomboter of olie erdoorheen) .
Voeg als laatste de pesto toe en roer goed door; tadaa heerlijke koude carpaccio pastasalade!
Ik ben benieuwd of je dit gaat maken en zo ja, laat het me dan zeker even weten via Instagram of Facebook! š§” Liefs, Bibi