Zoeken
  • Bibi

Gezonde, eiwitrijke chocoladepasta 🍫


Hallo lieve jij! Vandaag ga ik dit heerlijke chocolade pasta recept met je delen! Ik heb het van @fennafoodspecials (op Instagram) en het is echt verantwoord en verrukkelijk! Het is eiwitrijk door de kikkererwten en dus ook gezond! Ik heb het op mijn wafels gesmeerd en er ontzettend van genoten!

Ik, als Nutella liefhebber heb het goed gekeurd. Ik lust namelijk geen na-maak Nutella pasta's dus dat wil wat zeggen (Al zeg ik het zelf) natuurlijk is het niet zo zoet als de échte, maar ik ben dat ondertussen dan ook wel gewend. Daarnaast is het ook nog eens #zuivelvrij! Genoeg gepraat, op naar het recept!

🍫130 gram kikkererwten

🍫2 eetlepels pure cacao (liefste biologische, heeft namelijk gezondheidsvoordelen)

🍫40 gram dadels (ontpit)

🍫1 tl vanille essence

🍫50 ml water

🍫50 ml haver en of amandelmelk

Bereidingswijze Gooi het in een keukenmachine (m.u.v. het water en melk). Voeg vervolgens naar substantie dikte je melk/water toe en je bent klaar om te smullen! Vind je hem nog niet zoet genoeg? Dan kan je optioneel honing of ahornsiroop toevoegen (maar beter van niet😝)


Makkelijk te maken en nog gezond ook! De volgende keer wil ik het proberen met hazelnoten en of het dan nog meer smaakt naar de enige echte Nutella 😍 Heb jij dit weleens zelf gemaakt?

8 keer bekeken0 reacties