- Bibi
Gevulde Eieren voor Pasen
GEMAKKELIJK EN SNEL VOOR PASEN š£
Ondanks dat we Pasen nu niet op een manier kunnen vieren zoals we gewend zijn, wilde ik toch tenminste 1 paas recept met jullie delen. Je maakt het binnen een handomdraai en zo kan je toch wat lekkers op tafel toveren š¤
Wij gaan trouwens lekker gourmetten en uitgebreid ontbijten mĆ©t deze gevulde eieren erbij š
Recept:
4 eieren (je kan het gemakkelijk verdubbelen)
1 eetlepel mayonaise (suikervrij van AH)
1 theelepel kerrie
1 theelepel paprikapoeder
Peper en zout
Optioneel: bieslook, ik had het niet š
Bereidingswijze
Kook de eieren voor zo'n 10 minuten. Spoel ze direct af met koud water en laat ze hierin even afkoelen. Pel de eieren en haal voorzichtig het eigeel eruit door de halveren. Leg het eigeel in een kommetje. Mix dit met de mayonaise en de kruiden en doe het vervolgens door middel van een lepel of spuitzak terug in het eitje š¤
Ook een hele goede optie als snack want het vult goed door de eiwitten! šš¼āāļø Wat ga jij maken met Pasen? Inspiratie is altijd welkom!