Zoeken
  • Bibi

Dalgona Coffee! Koffie hype van het moment!
Wellicht dat het je is ontgaan, maar deze dalgona coffee gaat al een tijdje viral op Tiktok en zo zette zich het ook voort op Pinterest & Instagram! Aangezien ik een koffieliefhebber ben wilde ik deze ook zeker even testen! Ondanks het feit dat er aardig wat suiker in moet en ik absoluut geen fan ben van zoetstoffen, heb ik hem toch geprobeerd! Het is geen koffie die ik door #gezondheidredenen elke dag zou nemen, maar als een lekker quilty pleasure koffie kan hij zéker door! 😍 Nu we niet meer naar ons favoriete koffietentje kunnen (oké wel voor take away, maar qua sfeer is het anders 😅) worden we maar een thuis barista! Deze koffie is te maken met 3 simpele ingrediënten namelijk oploskoffie, heet water en suiker! Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik werk met koffiebonen dus ik moest wel even naar de winkel om de oploskoffie te halen! Ik heb gebruik gemaakt van Douwe Egberts 😊


Recept: ☕️2 eetlepels oploskoffie ☕️2 eetlepels heet water ☕️1,5 eetlepel rietsuiker/kokosbloesemsuiker (meh) ☕️150 ml havermelk (warm of koud) Als het zomers weer is, is het zeker aan te raden met ijsklontjes! Bereidingswijze Voeg de ingrediënten (behalve de melk) en mix dit met een mixer tot een romige substantie. Het ziet er uit als een soort mousse. Verwarm (of niet) de melk en schep de romige koffie erop! Heb jij deze dalgona koffie al weleens geprobeerd?

42 keer bekeken0 reacties