Over mij 

Wie ben ik? Wat heb ik gestudeerd?Over het reizen & hoe is Limitless Communication ontstaan?

 
AirBrush_20211113143438.jpg

Limitless Communication is opgericht in 2020 met slechts één missie: Op een persoonlijke en gezellige manier ondernemers  op een creatieve manier ondersteunen in hun groei en vrijheid. 

Ik ben in 2018 afgestudeerd als Communicatie Professional (Fontys Eindhoven). In mijn jaren daarvoor was het al wel duidelijk dat ik sociale media, bloggen e.d. super interessant vind omdat ik voor ongeveer 2 jaar een actief Youtube kanaal & blog had (met als onderwerp: beauty haha).  Hiermee stond ik ook onder contract bij een mediabureau in Amsterdam! #lifegoals toen 😂 Door mijn studie is dit helaas verwaterd, maar mijn interesse in design en video werd daardoor alleen maar meer getriggerd! 

 

Van idee naar (virtueel) papier 
Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat ik wilde leren hoe ik mijn ideeën in mijn hoofd ook daadwerkelijk kon vormgeven. Nu moet je mij niet een cadeautje laten inpakken want dat ziet er niet uit, maar een eBook maken, video's & podcast editten, enz vind ik super!

CVW-33.jpg
16229170_1241957012507267_72403672366516

Op naar het buitenland! 
Jammer genoeg werd er op mijn opleiding hier niet heel veel over geleerd en besloot ik in mijn 3e leerjaar de stoute schoenen aan te trekken en voor een half jaar naar Lissabon te gaan waar ik les kreeg op IADE. IADE is een school voor fotografie en design en hier werd ik dan ook meteen in het diepe gegooid! Van Illustrator lessen, Photoshop en Indesign tot aan stop-motions en Adobe After Affects (animatie). Het was echt een mega leerzame en leuke tijd en zonder dit half jaar had ik mijn ideeën nooit kunnen uitwerken! 

Eerste bedrijf! 
In 2018 ben ik ook samen met mijn huidige partner het bedrijf MonkeyFit gestart. Naast communicatie heb ik ook een zeker grote passie voor voeding en dan met name Orthomoleculaire voeding. Ik ben afgestudeerd gewichtsconsulent en orthomoleculair voedings-en suppletie adviseur. Maar misschien denk je, waarom ben je dan ook editor en ben je Limitless Communication gestart? Waarom 'Limitless Communication"?
Ik ben Limitless Communication begonnen omdat ik ben me gaan realiseren dat ik het heerlijk vind om creatief bezig te zijn en indirect bij te dragen aan de groei van een bedrijf. Ik ben iemand die houdt van de mix van coaching & ondertussen ook jezelf terug mogen trekken en te creëren. 

Hoe ben ik in werk sferen?

Ik ben een open en spontane meid. Ik heb eerder bij mezelf; ben ik niet té open geweest? In het eerste gesprek zal je meteen merken of ik enthousiast ben of niet. Ik vind samenwerken super tof maar zelfstandig werken vind ik ook erg fijn! Geef mij maar een hoop to-do's en ik ga ervoor zitten!

 

Ik neem mijn verantwoordelijkheid want als er iets fouts gaat dan ga ik daar zeer serieus mee om. Ik ben eerlijk & ik luister altijd naar mijn gevoel. Ik zeg wat ik van iets vindt en als je om mijn mening vraagt dan geef ik je die ook😊 

LRM_EXPORT_251013518682577_20190728_1525
AirBrush_20220221145143.jpg

Wat doe ik nu? 
Samen met mijn vriend reis ik de wereld over sinds september 2021. We hebben alles opgezegd en reizen alleen met 2 groter koffers. Nu moet ik wel zeggen dat we geen backpackers zijn en liever 2/3 maanden op 1 plek zitten en dan voornamelijk Europa. Dus weinig gedoe met tijdsverschil. 

Ik werk én doe leuke dingen. Dat is waar ik energie van krijg. Op mijn Instagram deel ik ook tips over het reizen en wie weet treffen we elkaar weleens in het buitenland! Dat kan natuurlijk ook :) 

Bij interesse, stuur gerust een DM of plan een afspraak in via de mail! Dan kunnen we kennismaken en kijken wat ik voor je kan betekenen. 

Liefs,  Bibi