Over... mij!

Over het buitenland, samenwerken, creativiteit & funny facts! 

AirBrush_20200513105324.jpg

Limitless Communication is opgericht in 2020 met slechts één missie: Op een persoonlijke en gezellige manier ondernemers  indirect ondersteunen met hun groei! 

Ik ben in 2018 afgestudeerd als Communicatie Professional (Fontys Eindhoven). In mijn jaren daarvoor was het al wel duidelijk dat ik sociale media, bloggen e.d. super interessant vind omdat ik voor ongeveer 2 jaar een actief Youtube kanaal & blog had (met als onderwerp: beauty haha).  Hiermee stond ik ook onder contract bij een mediabureau in Amsterdam! #lifegoals toen 😂 Door mijn studie is dit helaas verwaterd, maar mijn interesse in sociale media & creativiteit werd daardoor alleen maar meer getriggerd! 

 

Van idee naar (virtueel) papier 
Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat ik wilde leren hoe ik mijn ideeën in mijn hoofd ook daadwerkelijk kon vormgeven. Nu moet je mij niet een cadeautje laten inpakken want dat ziet er niet uit, maar een magazine maken, poppetjes, icoontjes, logo's huisstijl e.d. dat vind ik super tof!

16229170_1241957012507267_72403672366516

Op naar het buitenland! 
Jammer genoeg werd er op mijn opleiding hier niet heel veel over geleerd en besloot ik in mijn 3e leerjaar de stoute schoenen aan te trekken en voor een half jaar naar Lissabon te gaan waar ik les kreeg op IADE. IADE is een school voor fotografie en design en hier werd ik dan ook meteen in het diepe gegooid! Van Illustrator lessen, Photoshop en Indesign tot aan stop-motions en Adobe After Affects (animatie). Het was echt een mega leerzame en leuke tijd en zonder dit half jaar had ik mijn ideeën nooit kunnen uitwerken! 

 

Eerste bedrijf! 
In 2018 ben ik ook samen met mijn huidige partner het bedrijf MonkeyFit gestart. Naast communicatie heb ik ook een zeker grote passie voor voeding en dan met name Orthomoleculaire voeding. Ik ben afgestudeerd gewichtsconsulent en orthomoleculair voedings-en suppletie adviseur. 

Waarom 'Limitless Communication"?
Ik ben Limitless Communication begonnen omdat ik van alles wat leuk vind! En dan bedoel ik niet het ene en het andere uitsterste, maar mij moet je niet 1 ding 40 uur in de week laten doen. Ik ben me gaan realiseren dat ik soms achter de schermen werken (in plaats van als coach) juist super fijn vindt. Lekker creatief bezig zijn! Daarom Limitless Communication. Er is geen limiet. Ik sta open om nieuwe dingen te leren die ik interessant vindt en die jij graag wilt uitbesteden! 


"Wat vind je dan echt leuk Bibi?' 
Is er altijd 1 ding wat je alleen maar leuk mag vinden? Nee! Ik vind ondernemen leuk! Nieuwe uitdagingen, mijn kennis delen en mensen daarmee helpen! Is dat met het ondersteunen van jouw sociale media, dan ben ik net zo blij als wanneer ik iemand help van haar darmklachten af te komen! :)

LRM_EXPORT_251013518682577_20190728_1525

Hoe ben ik in werk sferen?
Ik ben een open en spontane meid. Ik heb eerder bij mezelf; ben ik niet té open geweest? In het eerste gesprek zal je meteen merken of ik enthousiast ben of niet. Ik vind samenwerken super tof maar zelfstandig werken vind ik ook erg fijn! Geef mij maar een hoop to-do's en ik ga ervoor zitten! Ik hou zeker van een praatje, maar ik klets niet de oren van je kop af. Ik zit dus eigenlijk als het ware in het midden. Ik neem mijn verantwoordelijkheid (zegt iedereen, maar toch) want als er iets fouts gaat dan ga ik daar zeer serieus mee om. Ik ben eerlijk & ik luister altijd naar mijn gevoel. Ik zeg wat ik van iets vindt en als je om mijn mening vraagt dan geef ik je die ook duidelijk😊 Ik werk het liefste vanuit huis (locatie-onafhankelijk) want binnenkort (september 2021 ga ik samen met mijn vriend als Digital Nomad door het leven. Dat betekent dat we locatie-onafhankelijk gaan werken. Volledig online dus :) 

We hebben dit in Maart en April 2021 al gedaan in Alicante (proeftijd haha) en dat beviel mega goed en ging gemakkelijk. 

Naast deze informatie over mezelf, wil ik je graag nog even wat (funny) facts delen zodat je me nog een klein beetje beter leert kennen!

 

Funny facts about me

  • Ik hou niet van voeten, walgelijk! 

  • Ik ben 25 jaar en ik woon samen met mijn vriend

  • Geboren in Utrecht, maar heel mijn leven woon ik al in Brabant! 

  • Als het ooit chaos is in mijn hoofd ga ik opruimen in huis, anders word ik gek haha 

  • Ik kan genieten van een koffietje in de zon! 

  • Het liefste ga ik om de 2 maanden op vakantie naar de zon haha

  • Ik haat skieën en ja ik heb het geprobeerd haha 

  • Ik wil later graag een hond met de naam Harold

  • Ik was vroeger echt een enorme zoetekauw!

  • Een van mijn grootste waardes zijn vrijheid, vertrouwen en liefde!  

Wil je graag vrijblijvend even bellen om te kijken of het klikt (en je funny facts te delen 😛)? 
Stuur dan een mailtje naar
infolimitlesscommunication@gmail.com