Met welke programma's heb ik ervaring?

De onderstaande lijst zijn programma's waar ik gemakkelijk mee werk! Werk jij met een ander programma? Geen probleem! Ik leer graag (en snel) bij 😀
AirBrush_20200630153757.jpg

Tools

⭐️
Illustrator 
Photohop
⭐️
⭐️
Premiere Pro 
⭐️
Lightroom
Instagram
⭐️
Facebook
⭐️
Later
⭐️
⭐️
Wix 
Wix email marketing
⭐️
⭐️
Wordpress (beetje)
⭐️
Mailchimp
Canva
⭐️
Indesign 
⭐️
Pinterest
⭐️

Cursussen & opleidingen

⭐️
Instagram  10-daagse + Insta Sales Master van Dsocials 
Alle ins & outs over hoe je een betere betrokkenheid creëert met je volgers en daardoor ook meer volgers krijgt & uiteindelijk betalende klanten
⭐️
Content creatie & facebook marketing
Hoe creëer je goede content voor je sociale media zodat dit dagelijks wordt gelezen? Daarnaast is een uitstraling ook zeker belangrijk. Ik heb hier een online programma voor gevolgd waarin je opdrachten kan maken zoals het vinden van relevantie hashtags, creëren van een mooie feed, betrokkenheid creëren enz. 
Daarnaast kwam daar ook een stukje Facebook Marketing bij kijken. Ik ben geen expert, maar het is mij niet onbekend. 
⭐️
Bachelor diploma Communicatie - Fontys Eindhoven
Van 2014-2018 heb ik een super leuke studie gevolgd op Fontys Hogescholen in Eindhoven. Ik heb stage gelopen bij Cheaque (kledingmerk) en mijn afstudeerstage (en dus scriptie) gedaan bij het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven. 
Diploma als Gewichts Consulent & Orthomoleculair
voedings-en suppletie adviseur 
Wellicht niet 1,23, relevant voor mijn vak als Creative Virtual Assistent, maar ik heb hier dus zeker een zeer grote affiniteit mee. Wellicht jij ook en hebben we daarom een betere klik! 
⭐️

Werk ervaring

Stage gelopen voor Cheaque & Maxima Medisch Centrum in Veldhoven
Allround medewerker. Van het doen naar onderzoek tot aan het visueel maken van een lookbook, sociale media bijhouden en VEEL dingen regelen haha. 
⭐️
Werkzaam geweest voor Tough Ten Miles, Good Life Festival & Oisterwijk Adventures
Het maken van visuals, sociale media, video's, begeleiden van groepen & brainstormen over nieuwe projecten. Hierbij kwam er ook bij kijken dat ik posters, billboards, flyers ontwierp & influencers moest regelen. Het maken van offertes en facturen kwam ook regelmatig terug. 
⭐️
Vrijwillig 3 maanden stage gelopen bij Cheryll van Weert Photography 
Ik wilde mijn fotograaf skills graag uitbreiden en ondertussen meer kennis op doen. Ik heb haar 3 maanden geholpen met haar sociale media, helpen van brochures, video's, online cursus & website! Daarnaast ook fotoshoots bijgewoond en bijgedragen aan het vergroten van haar naamsbekendheid. 
⭐️
Al vanaf november 2018 mede-eigenaar van MonkeyFit 
Limitless Communcation is niet mijn enige bedrijf. Samen met mijn vriend en zakenpartner ben ik in 2018 begonnen met het bedrijf MonkeyFit. Hier coachen wij mensen met als doel; een klachtenvrij leven! Omdat wij samenwerken kunnen we de taken goed verdelen, dus staat het elkaar niet in de weg! Ik heb dus zeker ervaring als start-up zijnde met ebooks, webinars, email marketing en het groeien naar meer volgers! 
⭐️

Interesse aangewakkerd?

Laten we een vrijblijvend virtueel kopje koffie inplannen!☕️

Bedankt voor de inzending!