AirBrush_20200715100337.jpg

Mijn opleidingen & vaardigheden 

Tools

⭐️
Illustrator 
Photohop
⭐️
⭐️
Premiere Pro 
⭐️
Lightroom
Instagram
⭐️
Facebook
⭐️
Later
⭐️
Trello 
⭐️
⭐️
Wix 
Wix email marketing
⭐️
⭐️
Wordpress (beetje)
⭐️
Mailchimp
Canva
⭐️
Indesign 
⭐️
Pinterest
⭐️
MailBlue
⭐️

Cursussen & opleidingen

⭐️
Bachelor diploma Communicatie - Fontys Eindhoven
Van 2014-2018 heb ik een super leuke studie gevolgd op Fontys Hogescholen in Eindhoven. Ik heb stage gelopen bij Cheaque (kledingmerk) en mijn afstudeerstage (en dus scriptie) gedaan bij het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven. 
Diploma als Gewichts Consulent & Orthomoleculair
voedings-en suppletie adviseur 

Wellicht niet 1,23, relevant voor mijn vak als Creative Virtual Assistent, maar ik heb hier dus zeker een zeer grote affiniteit mee. Wellicht jij ook en hebben we daarom een betere klik! 
⭐️

Werk ervaring

Stage gelopen voor Cheaque & Maxima Medisch Centrum in Veldhoven
Allround medewerker. Van het doen naar onderzoek tot aan het visueel maken van een lookbook, sociale media bijhouden en VEEL dingen regelen haha. 
⭐️
⭐️
Werkzaam geweest voor Tough Ten Miles, Good Life Festival & Oisterwijk Adventures
Het maken van visuals, sociale media, video's, begeleiden van groepen & brainstormen over nieuwe projecten. Hierbij kwam er ook bij kijken dat ik posters, billboards, flyers ontwierp & influencers moest regelen. Het maken van offertes en facturen kwam ook regelmatig terug. 
⭐️
Vrijwillig 3 maanden stage gelopen bij Cheryll van Weert Photography 
Ik wilde mijn fotograaf skills graag uitbreiden en ondertussen meer kennis op doen. Ik heb haar 3 maanden geholpen met haar sociale media, helpen van brochures, video's, online cursus & website! Daarnaast ook fotoshoots bijgewoond en bijgedragen aan het vergroten van haar naamsbekendheid. 
⭐️
Al vanaf november 2018 mede-eigenaar van MonkeyFit 
Limitless Communcation is niet mijn enige bedrijf. Samen met mijn vriend en zakenpartner ben ik in 2018 begonnen met het bedrijf MonkeyFit. Hier coachen wij mensen met als doel; een klachtenvrij leven! Omdat wij samenwerken kunnen we de taken goed verdelen, dus staat het elkaar niet in de weg! Ik heb dus zeker ervaring als start-up zijnde met ebooks, webinars, email marketing en het groeien naar meer volgers!