Wat doe ik als 
Virtual Creative 

Assisent?

IMG_20190901_103653_Bokeh.jpg
Als assistent neem ik al het creatieve van je over! Ik sta open voor ontwikkeling en ik denk dat altijd iedereen nog lerende is, dus staat er iets nog niet tussen waar je wel behoefte aan hebt om uit handen te geven? Just ask en ik zal eerlijk antwoord geven! 

Visuals

 
Ik houd ervan om creatief bezig te zijn. Om me te verdiepen in een onderwerp en uiteindelijk iets super tofs te creëren waardoor jouw naamsbekendheid weer een boost krijgt, daar doe ik het voor! Van tafelkaarten, bierviltjes en visitekaartjes tot aan posters,flyers & online content, dat is mij niet onbekend. In Premiere Pro, Illustrator, Lightroom en Indesign weet ik zéker mijn weg te vinden en gebruik deze tools gebruik ik graag jouw visuals mee te maken.  Heb je liever dat ik het een en ander voor je ontwerp door middel van Canva zodat je het zelf ook makkelijk kan inzetten? Geen probleem! 
 
Kortom, ik ga voor je aan de slag en zorg ervoor dat jouw naamsbekendheid om een creatieve  en persoonlijke manier naar voren komt! 

Webdesign & beheer

Je website kan je (naast Instagram of een ander social media kanaal) zien als je visitekaartje. Mensen leren hier jou en je bedrijf kennen. Zie het als een eerste indruk en die willen we altijd goed hebben toch!? Het liefste wil je je website altijd helemaal up-to-date en fris hebben, maar hier gaat ontzettend veel tijd in zitten zodat je je niet meer kan focussen op je groei. Ik werk zelf met Wix, maar ik kan altijd helpen met het schrijven van (sales)teksten, meedenken & uitvoeren! 

 
 

Video editor 

 
Bezig met een online cursus, video's voor je advertenties of moet je ergens anders voor een hoop video's editen en ligt dat je niet helemaal of heb je simpelweg geen tijd? Ik werk al jaren met Premiere Pro waar ik video's in edit. Van het 'simpele' knip en plak werk tot aan creatieve visuals. 

Podcast editor

Heb jij of wil jij een podcast beginnen maar vergt het veel tijd? Laat mij je helpen bij het editen van je podcast. Al snel verlies je hier tijd in, maar een podcast is zeker een goed idee om in te zetten om jouw naamsbekendheid en kennis over te dragen! 
 
 

Brainstormen 

Ben je bezig met een nieuw project en kan je wel een sparringspartner gebruiken? Ik ga graag met je om de tafel zitten! Bij het brainstormen is het altijd 'Ja, maar' omdat nieuwe ideeën bundelen, vormen samen een creatief project! Ik denk met je mee over de marketing, hoe we het gaan aanpakken en met welke stappen ik je kan ondersteunen. 

Interesse aangewakkerd?

Laten we een vrijblijvend virtueel kopje koffie inplannen!☕️

Bedankt voor de inzending!