Werk met mij 

CVW-68_edited.jpg

Video editor 

Bezig met een online cursus, video's voor je advertenties of moet je ergens anders voor een hoop video's editen en ligt dat je niet helemaal of heb je simpelweg geen tijd? Ik werk al jaren met Premiere Pro waar ik video's in edit. Van het 'simpele' knip en plak werk tot aan creatieve visuals. 
 

Podcast editor

Heb jij of wil jij een podcast beginnen maar vergt het veel tijd? Laat mij je helpen bij het editen van je podcast. Al snel verlies je hier tijd in, maar een podcast is zeker een goed idee om in te zetten om jouw naamsbekendheid en kennis over te dragen! Daarnaast is het een ontzettend mooie manier om meer engagement te creëren met jouw doelgroep. 
 
CVW-40_edited_edited.jpg
 

Visuals + eBook

Denk hierbij aan flyers, Instagram/Facebook advertenties, banners, e-books, online producten, enz.

In Premiere Pro, Illustrator, Lightroom en Indesign weet ik zéker mijn weg te vinden en gebruik ik graag om jouw visuals mee te maken.  Heb je liever dat ik het een en ander voor je ontwerp door middel van Canva zodat je het zelf ook makkelijk kan inzetten? Geen probleem! 

 
Kortom, ik ga voor je aan de slag en zorg ervoor dat jouw naamsbekendheid om een creatieve  en persoonlijke manier naar voren komt! 
Ontwerp zonder titel (40).png

Interesse aangewakkerd?

Laten we een vrijblijvend virtueel kopje koffie inplannen!☕️