Wat doe ik als 
Virtual Creative 

Assisent?

Als assistent neem ik al het creatieve van je over! Als extraatje hoort daar ook het administratieve gedeelte bij. Ik sta open voor ontwikkeling en ik denk dat altijd iedereen nog lerende is, dus staat er iets nog niet tussen waar je wel behoefte aan hebt om uit handen te geven? Just ask en ik zal eerlijk antwoord geven! 

Sociale media beheer 

Ik vind het ontzettend leuk om op een leuke en creatieve manier jouw sociale media bij te houden. Met mijn communicatie achtergrond en een aantal sociale media cursussen krijg ik er energie van om te kijken hoe we kunnen groeien & meer interactie kunnen genereren. Dus krijg jij geen energie van het bijhouden van je sociale media of is dit nét iets te druk voor je? Ik doe het met alle liefde en plezier! 
Denk hierbij aan taken zoals berichten inplannen, teksten schrijven, juiste hashtags vinden, interactie creëren & wellicht dat ik zo nu en dan wat foto's van je  kan bewerken! (Ik heb hier cursussen/minor in gehad)
 

Visuals

 
Ik houd ervan om creatief bezig te zijn. Om me te verdiepen in een onderwerp en uiteindelijk iets super tofs te creëren waardoor jouw naamsbekendheid weer een boost krijgt, daar doe ik het voor! Van tafelkaarten, bierviltjes en visitekaartjes tot aan posters,flyers & online content, dat is mij niet onbekend. In Premiere Pro, Illustrator, Lightroom en Indesign weet ik zéker mijn weg te vinden en gebruik deze tools gebruik ik graag jouw visuals mee te maken.  Heb je liever dat ik het een en ander voor je ontwerp door middel van Canva zodat je het zelf ook makkelijk kan inzetten? Geen probleem! 
 
Naast het bewerken, vind ik het ook ontzettend leuk om zelf te filmen en te fotograferen! Kortom, ik ga voor je aan de slag en zorg ervoor dat jouw naamsbekendheid om een creatieve manier en persoonlijke manier naar voren komt! 

Webdesign & beheer

Je website kan je (naast Instagram of een ander social media kanaal) zien als je visitekaartje. Mensen leren hier jou en je bedrijf kennen. Zie het als een eerste indruk en die willen we altijd goed hebben toch!? Het liefste wil je je website altijd helemaal up-to-date en fris hebben, maar hier gaat ontzettend veel tijd in zitten zodat je je niet meer kan focussen op je groei. Ik werk zelf met Wix, maar ik kan altijd helpen met het schrijven van (sales)teksten, meedenken & uitvoeren! 

Momenteel bezig met een cursus in Wordpress 
 

Administratief

 
Ah... de administratie. Volgens mij niet van iedereen een favoriet klusje! Ik help je graag met (creatieve) facturen, offertes of andere tijdrovende klusjes! 
 

Content planning

"Pfff.. 3/4 posts per week!? Waar haal ik de inspiratie/tijd vandaan!?"  Laat mij je helpen! Ik maak graag een content planning met onderwerpen e.d. zodat je vooruit kan. Op welke tijden is het volgens jou Instagram statistieken het beste om te posten? En op welke berichten krijg je de beste betrokkenheid zodat jouw product of dienst beter wordt verkocht. 
 

Brainstormen 

Ben je bezig met een nieuw project en kan je wel een sparringspartner gebruiken? Ik ga graag met je om de tafel zitten! Bij het brainstormen is het altijd 'Ja, maar' omdat nieuwe ideeën bundelen, vormen samen een creatief project! Ik denk met je mee over de marketing, hoe we het gaan aanpakken en met welke stappen ik je kan ondersteunen. 

Interesse aangewakkerd?

Laten we een vrijblijvend virtueel kopje koffie inplannen!☕️

Sociale media 

Contact 

Mail

Locatie
Tilburg 
Telefoon
06-38772833

©2020 door Limitless Communication |   KVK nummer 75985284